Ledigt jobb Nolato Polymer

Automationselektriker till Nolato Polymer

I Nolato Polymers två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar vi med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 75 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i Nolatokoncernens affärsområde Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag.

Till företagets enheter i Torekov och Ängelholm söker vi nu vi en driven automationselektriker med intresse för allt inom el, automation och även mekanik.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta i ett team bestående av Fastighetstekniker, Elektriker, Verktygstekniker och mekaniker. Huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning, reparation, medverkan vid nyinvesteringar, utförande samt utveckling av det förebyggande underhållet i syfte att främja en hög tillgänglighet på maskiner och tekniks utrustning. En annan viktig del är upplägg av kritiska reservdelar där du förväntas rekommendera reservdelshållning.

Placeringsort: Torekov. Du rapporterar till Fastighets- & Underhållschefen. Tjänsten är 100 % och dagtid, det kan dock förekomma skift.

 

DIN PROFIL

Vi ser en driven person med stort teknikintresse, hög serviceanda, du skall vara prestigelös och kommunikativ i din dialog med alla beställare. Vidare skall du vara ansvarstagande, gilla problemlösning och utmaningar samt ha ett högt säkerhetstänk. Då arbetet är fritt måste du gilla att arbeta både i grupp och självständigt. Som lämplig bakgrund ser vi att du studerat industriell elektronik så som PLC, el, automation och att du har några års relevant yrkeserfarenhet från industrin. Du behöver ha bra kunskaper inom mekaniskt underhåll, men tyngden ligger på el/automation.

  • Du skall behärska svenska språket både i tal och skrift.
  • B-körkort är ett krav. 
  • Kunskaper i Engelska och Officepaketet är starkt meriterande

 

VI ERBJUDER

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter. 

 

ANSÖK

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Fastighets- & Underhållschef Magnus Norrlöv på 0766-08 17 47 eller magnus.norrlov@nolato.com

Ansökan med personligt brev och CV skickas till hr.polymer@nolato.com. Märk ansökan med referens ”AUTOMATIONSELEKTRIKER”.

 

Urval sker löpande.

 

More that might interest you