Ledigt jobb Nolato MediTech

Vår produktion sker till största delen i renrum

Kvalitetsingenjör till Nolato MediTech i Lomma

Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

Vi söker en driven Kvalitetsingenjör till vårt QA team i Lomma.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår utförande av uppgifter i våra kvalitetsprocesser såsom CAPA/avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, riskbedömning och framtagande av dokumentation så som instruktioner och kontrolldokument. Även vidareutveckling av våra kvalitetsprocesser och förbättringsarbete ingår i arbetet samt mycket kundkontakter. Du arbetar nära andra funktioner så som Produktion, Logistik, Underhåll och Marknad i en verksamhet som främjar teamarbete som en del av vår LEAN kultur.

 

Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med polymera produkter och formsprutning samt kvalitetssäkring inom medicinteknik eller läkemedel är också starkt meriterande. Vi tror även att du har en högskoleutbildning inom relevant område.

Eftersom kontakter med våra kunder utgör en del av ditt arbete och kunderna finns internationellt är det ett krav att du behärskar såväl engelska som svenska obehindrat i tal och skrift samt är noggrann i ditt sätt att dokumentera.

Goda IT kunskaper samt erfarenhet från statistikverktyg som Minitab samt kunskaper inom statistik är meriterande.

Vidare ställer arbetsuppgifterna höga krav på samarbetsförmåga, noggrannhet, strukturerat arbetssätt och problemlösningsförmåga.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du får även möjlighet att arbeta med LEAN i ett väldigt engagerat bolag som vann Svenska LEAN priset 2015.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och med placering i Lomma.

 

Intresserad

Kontakta HR Administratör Stefan Hasselblad, 0768-617183, stefan.hasselblad@nolato.com

Din ansökan skickar du till hr.meditech@nolato.com och vi vill ha den senast den 25 Mars 2019.

Vi arbetar löpande med ansökningar så vänta inte med att skicka in din ansökan.


More that might interest you