Focus on Marketing

Marketing Manager till Nolato

För 80 år sedan grundades Nolato i Torekov, till samma kontor söker vi nu en Marketing Manager. Är du driven, engagerad och har en passion för marknad och kommunikation? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Rollen

Nolato befinner sig i en spännande fas och behöver därför stärka organisationen med en Marketing Manager. Som Marketing Manager på Nolato är den ena dagen oftast inte den andra lik. För att hantera en händelserik vardag krävs det att du är en person som vill ha koll på läget. Du är ett stöd till hela organisationen där du planerar, stödjer och koordinerar en stor variation av marknadsaktiviteter, material och kommunikation. Tjänsten är nyinrättad och du är placerad i Torekov och rapporterar till CEO.

 

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter
  • Planera, utveckla, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter och varumärkesstrategier
  • Du koordinerar hemsidor och sociala medier för att säkerställa att de möter marknaden och dess trender
  • Skriva engagerade och beskrivande texter för hemsida, nyhetsbrev etc.
  • Du är behjälplig vid framtagandet av olika typer av marknadsmaterial och presentationer
  • Du bidrar till att Nolatos erbjudande marknadsförs på bästa möjliga sätt
  • Du arbetar aktivt med att underhålla och utveckla samarbetet tillsammans med Nolatos dotterbolag

 

Din bakgrund och profil

Som person är du affärsorienterad med en stark handlingskraft. Du trivs med att arbeta både operativt och strategiskt och har en jordnära personlighet. Vidare är du strukturerad och har goda kommunikationsegenskaper. Du är lösningsorienterad och din positiva inställning sprider glädje och engagemang. Du trivs med att samarbeta och bygga relationer såväl internt som externt. Du ser utmaningar som möjligheter och har både viljan och förmågan att tänka framåt. Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadsföring eller liknande, vi tror även att du arbetat inom nämnt område i några år.

 

Din ansökan

Nolato samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via länken nedan. All information du lämnar hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta Marcus Kleine, Senior Rekryteringskonsult, via e-post marcus.kleine@academicsearch.se eller telefon 0737-6503177 alternativt Maja Frick, Researcher, via e-post maja.frick@academicsearch.se eller telefon 0737-462143. Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

 

Ansök här!


More that might interest you