Ledigt jobb Nolato Polymer

Ställare till Nolato Polymer i Torekov och Ängelholm

I Nolato Polymers två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar vi med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 75 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i Nolatokoncernens affärsområde Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag.

Till företagets enheter i Torekov och Ängelholm söker vi nu Ställare. 

 

DINA ARBETSUPPGIFTER SOM STÄLLARE 

För att lyckas i rollen som ställare tror vi att du är händig och har ett stort intresse för tillverkning. Arbetet är förlagt till skift och du arbetar i team med andra kollegor. Du ansvarar för att utföra det dagliga arbetet i produktionen enligt produktinstruktioner. Arbetet innehåller också beredning av material, verktygsbyte, beställning av  reparationer av verktyg kan förekomma, mindre justeringar i processerna, nära dialog med processteknikerna. Vidare att delta i förbättringsarbetet samt vårt 5 S arbete. 

 

DIN PROFIL

Vi ser att du har en utbildning på gymnasienivå, gärna inom industri. Utbildning som ställare och utbildning inom plast är meriterande. Som ställare krävs det att du är flexibel, kvalitetsmedveten, noggrann och har ett gott ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta vilket är något vi värdesätter högt! Du behöver känna dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet och engagemang. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift. Som person är du händig med ett mekaniskt/tekniskt intresse och har ett driv. Körkort och tillgång till bil.

 

VI ERBJUDER

Just nu genomgår Nolato Polymer AB en spännande förändringsresa. Under året har vi investerat ny maskinpark och utökat lagerställe och tillsatt nya tjänster. Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter. 

 

ANSÖK

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Katharina Hall, HR på 0709-90 50 82.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till hr.polymer@nolato.com

Märk ansökan med referens ”Ställare”. Urval sker löpande Vi kommer att kalla till intervju löpande varför vi uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

 

More that might interest you