Ledigt jobb Nolato MediTech

Supply Chain Manager till Nolato MediTech i Hörby

Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

Nolato MediTech söker en driven Supply Chain Manager att fortsätta utveckla våra flöden mot världsklass. Ledare hos oss är både chef, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder vi arbetar efter. Vi vill att du ständigt utmanar de strukturer och de arbetssätt som finns genom ditt närvarande och agerande ledarskap, vilket kommer att vara avgörande för vilka resultat som uppnås. Du skall både kunna fatta snabba beslut samtidigt som du tänker långsiktigt. 

Som Supply Chain Manager har du ett personalansvar för 5 produktionsplanerare som arbetar med bl.a. kapacitetsplanering , tillverkningsplanering, materialplanering, leveranser, fakturering m.m. Avdelningen arbetar nära våra kunder.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utveckla gruppens kompetens och flexibilitet
  • Följ upp och förbättra mot avdelningens mål
  • Säkerställa logistikavdelningens leveranser i projekt
  • Utveckla användandet av affärssystemet
  • Ansvara för budget och investeringar för avdelningen
  • Arbete i fabriksledningen
  • Delaktig i att utveckla fabrikens olika flöde
  • Prognos och kapacitetsplanering gentemot kund, produktion och leverantörer
  • Utveckla effektiva supply chain koncept mot leverantörer och kunder

 

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet och har arbetat som ledare för en supply chain funktion. Vi tror att du har en lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och är van med att arbeta i affärssystem . Du har ett brinnande intresse för att leda och utveckla människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har grundläggande kunskap och förståelse för LEAN som förhållningssätt.

 

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, välorganiserad och affärsmässig och har förmågan att vara drivande och beslutsmässig när situationen så kräver. Din syn är att det alltid finns ett bättre sätt och du gillar att utmana organisation-en i att förbättra mål och arbetssätt. Du försöker hitta lösningar som är bäst för oss och inte enbart din egen avdelning. Du trivs med att ha många kontaktytor, både interna som externa och drivs av att utveckla medarbetare till att överträffa sina mål.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du får även möjlighet att arbeta med LEAN i ett väldigt engagerat bolag som vann Svenska LEAN priset 2015 och som nu är redo att ta nästa steg i utvecklingen.

 

Vill Du veta mer, kontakta 

Fabrikschef; Björn Olsson, 0768-880046, bjorn.olsson@nolato.com

HR Admin; Stefan Hasselblad, 0768-617183, stefan.hasselblad@nolato.com

 

Ansökan

Stämmer ovan beskrivning in på dig och du känner att detta är ett tillfälle som inte får missas? Skicka då in din ansökan till hr.meditech@nolato.com senast den 2019-03-01.

 

More that might interest you