Ledigt jobb Nolato MediTech

Vår produktion sker till största delen i renrum

Underhållstekniker till Nolato MediTech i Lomma

Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

Till Nolato MediTech i Lomma söker vi nu en underhållstekniker för arbete med tillsyn, service och underhåll av maskiner i produktion och av fastighet. Du jobbar med såväl löpande underhåll som reparationer och felsökningar. I rollen som servicetekniker kommer du att:

  • Arbeta med service och reparation av teknisk utrustning (formsprutningsmaskiner, monteringsmaskiner och robotar)
  • Arbeta med underhåll av fastighet
  • Arbeta enligt LEAN för att ständigt förbättra arbetsprocesser

Tjänsten passar dig som trivs i en stabil organisation som expanderar och där du arbetar självständigt med goda möjligheter att komma med egna förbättringsförslag.

 

Krav på person

För rollen som underhållstekniker söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull person som drivs av att se ständiga förbättringsmöjligheter. För den här tjänsten är det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete med service och reparation i en produktionsmiljö. För att lyckas i rollen som underhållstekniker ser vi gärna att du har:

  • God samarbetsförmåga och problemlösningsförmåga
  • Tekniskt intresse och kunskap inom el och mekanik
  • Erfarenhet av LEAN

Vi ser att du som söker är en person som är flexibel och självgående och trivs i en roll med mycket eget ansvar. Du triggas utav nya utmaningar och arbetar strukturerat och ordningsamt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som underhållstekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

 

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Plats: Lomma

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Performiq. Vill du veta mer kontakt rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


More that might interest you